Sanni ja Joonas jatkavat seikkailujaan strippimuodossa

Sanni ja Joonas jatkavat seikkailujaan strippimuodossa
1.8.2017

Elokuussa Sanni ja Joonas valloittavat Ilta-Sanomien kuukauden kotimaisen paikan birthday song. Sisarukset seikkailevat lehdessä kaikkiaan 24 stripin voimin. Jo aikaisemmin tänä vuonna Sanni ja Joonas aloittivat Koululainen lehdessä yhden sivun mittaisilla tarinoilla paypal api zertifikat herunterladen. Kaikkia näitä strippejä yhdistää lasten tapa lähestyä maailmaa ja usein keskiössä on huumori. Lähtökohtina toimivat klassiset vitsit, väärinymmärrykset ja erilaiset sanaleikit wie youtube video downloaden. Yhden sivun mittaiset sarjakuvat ovat tarinallisempia kun taas perinteiset kolmen ruudun stripit keskittyvät selkeästi huumoriin.

Kirjamuodossa sarja julkaistaan seuraavaksi Etelä-Koreassa, sillä syksyllä ilmestyy koreankielinen käännös Talviyö-kirjasta fortnite am laptop herunterladen. Kustantajana toimii BOOKO http://eng.studioartspace.co.kr/booko/. Sanni ja Joonas -talviyö kirja on käännetty aiemmin ruotsiksi ja ranskaksi herunterladen.

Sanni ja Joonas on Kalle Hakkolan käsikirjoittama ja Mari Ahokoivun piirtämä lastensarjakuva. Sisarusten seikkailut ovat ilmestyneet kahtena kirjana (Talviyö ja Hugo-serkku), sivun mittaisina seikkailuina Koululainen-lehdessä vuoden 2017 alusta sekä nyt sarjakuvastrippeinä von youtube als mp3 downloaden. Sarjakuvien pohjalta on tehty myös erilaisia tehtäviä (mm. tehtäväkirja maailman suurin sammakko) sekä musiikkia.